Ελληνική Κουζίνα

Έμπνευση μας για τα πιάτα που σας προσφέρουμε, αποτέλεσαν συνταγές από όλη την Ελλάδα! Η επιλογή μας έγινε προσεγμένα, με ιδιαίτερες, πρωτότυπες αλλά και κλασικές γεύσεις, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Τα υλικά μας είναι πάντα φρέσκα και προσεκτικά διαλεγμένα, έτσι ώστε το μενού μας να είναι ποιοτικό, με καθαρές γεύσεις και με όλη τη νοστιμιά της ελληνικής κουζίνας στο πιάτο σας. Τα θαλασσινά είναι της ημέρας, τα κρέατα που έχουμε επιλέξει είναι από επαγγελματίες κρεοπώλες, παραγωγής τους και πάνω από όλα ελληνικά.

Πάρτε μια γεύση από τα ελληνικά παραδοσιακά πιάτα που ετοιμάζουμε όπως: γαύρο μαριναρισμένο που συνοδεύεται με σαλάτα, χοιρινή τηγανιά της οποίας το ψήσιμο συνεχίζεται ακόμη και μπροστά σας!, παραδοσιακή φάβα Σαντορίνης και μια υπέροχη παραλλαγή του κρητικού ντάκου από τον σεφ μας σε Κρητική σύναξη.
Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό ελληνικό σουβλάκι αλά “Mafia Style”, τα μπιφτέκια σχάρας με ολόφρεσκο κιμά, τη χτυπητή δικής μας παραγωγής, με αγνά υλικά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Και αν έχετε επιθυμήσει τις κλασσικές τηγανητές πατάτες, τραγανές και νόστιμες, κομμένες στο χέρι όπως της γιαγιάς ή της μαμάς, δεν έχετε παρά να τις παραγγείλετε!